7,311 oferte
3,178 obiective

Crap pescaresc

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-26
10.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Crap pescaresc

Crap pregatit la cuptor, cu sos de vin si bulion si condimentat cu cimbru si usturoi.

Ingrediente

  • 2 kg de crap;
  • 50 g de usturoi;
  • 200 ml de ulei;
  • 50 g de bulion;
  • 100 ml de vin;
  • 250 g de rosii;
  • 50 g de sare;
  • 2 g de piper;
  • 2 g de cimbru praf.

Mod de Preparare Crap pescaresc

  • crapul se portioneaza si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei;
  • peste el se pune sare, piper, cimbru si usturoi taiat marunt; se stropeste cu ulei si se baga la cuptor;
  • cand pestele este copt pe jumatate, se stinge cu bulion diluat cu vin si putina apa;
  • se pun rosii pe fiecare bucata de peste si se coace in cuptor pana este gata.

Mod de servire

Se serveste rece.

+ adauga comentariu pentru Crap pescaresc COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania