7,297 oferte
3,178 obiective

Curcan umplut cu castane

Reteta adaugata de catre monica in data de 2016-12-30
5.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Curcan umplut cu castane

Curcan umplut cu carne tocata si piure de castane, servit cu cartofi pai.

Ingrediente

  • 800 g de carne de curcan;
  • 250 g de carne de porc;
  • 1 kg de castane;
  • 60 g de unt;
  • 100 g de untura;
  • 600 g de cartofi;
  • sare, piper si nucsoara macinata.

Mod de Preparare Curcan umplut cu castane

  • curcanul se curata si i se scoate pieptul cu os cu tot;
  • castanele se coc in tava, se curata de coaja si se trec prin masina de tocat;
  • carnea de porc se trece prin masina de tocat cu sita fina, se amesteca cu sarea, piperul si nucsoara, apoi se coace in unt la cuptor; cand e gata, se amesteca cu piureul de castane;
  • cu aceasta compozitie se umple curcanul, i se coase pieptul cu ata, se unge cu untura si se da la cuptor in tava tapetata cu untura;
  • cartofii se taie pai si se prajesc in untura;
  • curcanul se serveste cald, cu garnitura de cartofi pai.

+ adauga comentariu pentru Curcan umplut cu castane COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania