7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne

Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne

Paste cu carne in sos de rosii, cu rulouri de vinete cu smantana si cascaval ras, la cuptor. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 1 vot

Delta Dunarii - paradisul aproape pierdut

Delta Dunarii - paradisul aproape pierdut

In perioada 2011 - 2012, Asociatia Salvati Dunarea si Delta (ASDD) implementeaza proiectul "Delta Dunarii - paradisul aproape pierdut!", in cadrul unei campanii de informare si constientizare cu privire la protejarea biodiversitatii Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Aceasta are are ca scop punerea bazelor unei structuri de consultare a tuturor factorilor interesati de problematica Deltei Dunarii, dar si desfasurarea unor activitati specifice, destinate principalilor actori: comunitatile locale, operatorii economici, turisti, publicul larg, precum si factorii de decizie la nivel local, regional si national.


Printre aceste activitati se numara si realizarea unui film documentar de o ora si a 65 de filme tematice a cate 2 minute fiecare, menite sa atraga atentia inca o data asupra unicitatii Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii si a importantei protejarii biodiversitatii care o caracterizeaza. Filmarile, realizate pe perioada unui an (iulie 2011-iulie 2012), cauta sa surprinda peisajele de o rara frumusete in toata splendoarea lor, schimbata de la un anotimp la altul, dar si amenintarile existente. Cele 65 de filme tematice vor fi dedicate speciilor si habitatelor reprezentative atat pentru Rezervatie, cat si la nivel national, comunitar si international.


Scopul filmelor nu este acela de a promova turismul in regiune, ci de a ne arata pericolele la care speciile si habitatele sunt din ce in ce mai expuse si cum, intentionat sau din ignoranta, orice actiune sau optiune a oamenilor, vizitatori sau localnici, poate lasa rani adanci. Echipa Salvati Delta va proiecta filmele in cadrul unor intalniri in comunitati in vara acestui an, le va distribui gratuit scolilor, pensiunilor si hotelurilor din Delta si va incheia parteneriate cu televiziunile, astfel incat sa fie vizionate in toata tara. Filmele vor fi diseminate si pe internet, pentru a ajunge la un public cat mai larg, inclusiv din afara granitelor Romaniei.


"Delta Dunarii – paradisul aproape pierdut! Campanie de informare si constientizare cu privire la protejarea biodiversitatii Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii - Delta Semper" este un proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, prin Programul Operational Sectorial Mediu (POS Mediu) - Axa prioritara 4 "Implementarea Sistemelor Adecvate de Management pentru Protectia Naturii".

Andreea Milici



"Delta Dunarii - paradisul aproape pierdut" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Delta Dunarii - paradisul aproape pierdut COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania