7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Supa de fructe

Supa de fructe

Supa de fructe, o mancare cu care sigur va veti surprinde oaspetii. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 1 vot

Distractie prelungita in minivacanta de 1 Mai pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii

Distractie prelungita in minivacanta de 1 Mai pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii

Dupa ce si ziua de 2 mai a fost declarata libera, turistii sunt asteptati pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii cu pachete de cazare cu tarife speciale si evenimente organizate cu aceasta ocazie. In toate statiunile pegatirile sunt in toi, cluburile se intrec in petreceri cu DJ internationali, centrele balneo - spa sunt deschise, iar conditiile meteo se anunta a fi extrem de favorabile pentru prima plaja sau prima plimbare cu barca in Delta Dunarii din acest an. Si, cum era de asteptat, pentru ca romanii au acum la dispozitie patru zile de minivacanta si nu doar una, ritmul vanzarilor agentiilor de turism s-a accelerat, in statiunile de pe litoral fiind asteptati intre 30.000 si 40.000 de turisti. In topul preferintelor ramane statiunea Mamaia, multe hoteluri anuntand deja un grad de ocupare de peste 80% in 1 Mai. Pentru statiunile din sudul litoralului vanzarile sunt mai reduse, dupa Mamaia fiind preferate Eforie, Costinesti, Vama Veche si Neptun.

Autobuze etajate, Carul prietenilor Facebook, masini de epoca, motociclete, fanfara si concerte la Parada Litoralului Romanesc

Sezonul estival va fi deschis cu traditionala Parada a Litoralului Romanesc, organizata de Asociatia de Promovare Litoral – Delta Dunarii. In intervalul orar 10:00-14:30, pe traseul Mamaia – Navodari – Constanta – Eforie – Constanta – Mamaia, parada va reuni autobuze etajate, Carul prietenilor Facebook, peste 30 de masini de epoca, motociclete, masini de la Raliul Deltei, Fanfara RAJA si multe altele. Seara, incepand cu ora 19:00, pe scena special amenajata pe plaja din zona Cazino Mamaia, va avea loc un spectacol multietnic de muzica si dansuri, la care vor participa Ansamblul Folcloric Brauletul Dobrogean, Ansamblul Fluria al Comunitatii Armane din Constanta, Ansamblul Elpis al Comunitatii Elene din Constanta si Andreea Olariu. Imediat dupa spectacol, vor fi lansate doua filme de promovare – filmul oficial al statiunii Mamaia, in versiunea integrala, si spotul "Descopera Romania: priveste cu sufletul si asculta cu inima", difuzate simultan de toate cluburile din statiune. In incheiere, turistii vor avea parte de un spectaculos show de lasere si o lansare de sute de lampioane deasupra marii. Evenimente similare se vor desfasura si in statiunile Navodari, Eforie si Costinesti.

Sulina Fusion Cruise, pentru iubitorii Deltei Dunarii


O premiera pentru acest an este organizarea unui eveniment inedit in Delta Dunarii, dedicat in special tinerilor – Sulina Fusion Cruise, in perioada 1- 4 mai. Timp de trei zile și trei nopti, turistii pot petrece in cel mai indepartat punct estic al Europei, langa gura de varsare a Bratului Sulina in Marea Neagra, pe plaja vechiului Porto–Franco sau pe vapor. Muzica va fi asigurata de catre postul de radio Kiss FM, iar programul mai contine diferite concursuri cu premii, bucatarie traditionala in aer liber, disco si foc de tabara, acompaniat de muzica live (chitara), iar la final un mega foc de artificii. Un alt eveniment ce se va desfasura in Delta Dunarii de 1 Mai este "Cosia din Cerna" , in cadrul caruia vor avea loc concursuri de echitatie, degustari de produse traditionale, spectacole in aer liber etc.

Autobuze etajate si telegondola din Mamaia, pregatite sa preia afluxul de turisti

Este bine de stiut ca in perioada 30 aprilie – 4 mai 2014, pe traseul Gara Mamaia – Bdv. Ferdinand – Str. Mircea cel Batran – Bdv. Mamaia, pana la capatul statiunii, la Hotel Caraiman, si retur, pe Bdv. Mamaia – Bdv. Tomis – Bdv. Ferdinand – Gara Mamaia, vor circula autobuze etajate, in programul 10.00 – 20.00, cu frecventa de 30 minute. Biletele de transport se pot procura numai de la taxatoare in autobuz, la pretul de 5 lei. In aceeasi perioada, telegondola din Mamaia va functiona intre orele 10.00 – 20.00, iar tariful este de 15 lei/persoana/calatorie (copiii sub 7 ani si persoanele cu handicap beneficiaza de transport gratuit). De asemenea, in perioada 29.04.2014, ora 14.00 – 06.05.2014, ora 08.00, pe podul Agigea se va circula doar cu restrictie de viteza (50 km/h) si pe trei benzi, Politia Rutiera stabilind, in functie de fluxul de trafic, numarul de benzi pe sens, astfel incat sa nu existe ambuteiaje. Si CFR Calatori a anuntat luni ca, in perioada minivacantei de 1 Mai, un numar de 14 trenuri InterRegio si Regio vor circula suplimentar, cele mai multe fiind pe rutele care duc spre litoral.
 



"Distractie prelungita in minivacanta de 1 Mai pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Distractie prelungita in minivacanta de 1 Mai pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania