Boti (galuste taranesti din branza de vaci)
Boti sau galustele din branza de vaci este o reteta reprezentativa pentru bucataria traditionala din zona Ardealului, fiind moi si placute la gust daca se gatesc cu branza proaspata. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Dulceata de fragute
Simplu de facut, te-ndulceste de nu te vezi!
Ingrediente
- 1 kg de fragute;
- 1 kg de zahar;
- suc de catina;
- 2-3 pahare de apa.
Mod de Preparare Dulceata de fragute
- se pune zaharul cu apa la topit, pana se incinge bine si se leaga, apoi se adauga fructele;
- se lasa sa dea in clocot, spumuind si amestecand mereu;
- se adauga sucul de catina si se lasa pe foc pana se leaga si isi schimba culoarea;
- se toarna in borcane bine incalzite inainte si afumate cu zahar ars.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.