Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Fasole sleita

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-02-27
8.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Fasole sleita

Usor de preparat, fasolea batuta cu ceapa e un aperitiv excelent.

Ingrediente

  • 300 g de fasole alba cu bob mare;
  • 150 ml de ulei;
  • 1 lingura de otet (sau zeama de lamaie);
  • 2 cepe rosii;
  • sare, dupa gust.

Mod de Preparare Fasole sleita

  • fasolea se fierbe, apoi se scurge bine si se lasa sa se raceasca;
  • se bate pana se face piure si se sareaza;
  • uleiul se toarna putin cate putin, amestecandu-se continuu;
  • se picura din cand in cand si otetul (sau zeama de lamaie);
  • ceapa rosie se toaca marunt si se amesteca cu fasolea.

+ adauga comentariu pentru Fasole sleita COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania