7,303 oferte
3,178 obiective

Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde

Reteta adaugata de catre visanraluca in data de 2012-06-20
9.1/10 din 7 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde

Ciocanele de pui cu garnitura de fasole verde cu rosii.

Ingrediente

  • 1 kg de ciocanele de pui;
  • 1 kg de fasole verde;
  • 4 rosii;
  • 2 cepe;
  • 1 morcov;
  • 100 ml de ulei;
  • 1 legatura de marar si patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde

  • ciocanelele de pui se spala, se ung cu ulei, se sareaza si se pipereaza, apoi se aseaza intr-o tava, se toarna 2 cesti de apa si se dau la cuptor, la foc iute, timp de 15-20 de minute;
  • ceapa se curata, se taie marunt si se caleste putin in ulei, dupa care se adauga morcovul ras si fasolea verde; se toarna o ceasca de apa si se lasa sa se inabuse 10-15 minute;
  • se rastoarna legumele inabusite intr-un vas termorezistent, se pun rosiile taiate rondele si se da la cuptor pentru 10-15 minute;
  • la servire, peste friptura si garnitura de fasole verde se presara verdeata fin tocata.

+ adauga comentariu pentru Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania