7,305 oferte
3,178 obiective

Friptura musceleana de vita

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-09-29


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Friptura musceleana de vita

Carne de vita cu ceapa si morcovi la cuptor.

Ingrediente

  • 1kg de carne de vita;
  • 120 ml de ulei;
  • 80 g de morcovi;
  • 80 g de ceapa;
  • 400 ml de zeama de oase;
  • 10 g de faina;
  • 10 g de sare;
  • 2 g de piper.

Mod de Preparare Friptura musceleana de vita

  • carnea se curata de vine si pielite, se spala si se taie felii, care se bat bine pe ambele parti;
  • ceapa se taie solzisori, iar morcovii rondele;
  • intr-o cratita in care s-a pus uleiul, se aseaza, alternativ, straturile de carne cu ceapa, morcovii, sarea, piperul si faina diluata cu putina apa; deasupra se stropeste cu o parte din grasime;
  • se da la cuptorul incins si cand se evapora o parte de lichid se adauga zeama de oase, lasandu-se in cuptorul cu foc moale aprox. 2 h si jumatate.

+ adauga comentariu pentru Friptura musceleana de vita COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania