
Branza zburata
Laptele de vaca indata ce se va mulge sa se puie pe foc sa fearba; si ferband, iei lapte acru de oi cu un polonic, il pui in lapte pana ce cuprinde laptele deasupra si-l lasi de ferbe pana ce se coras ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Fursecuri cu miere
Fursecuri cu miere toata lumea cere.
Ingrediente
- 100 g de miere;
- 150 g de faina;
- 1 ou;
- 1 lingura de zahar;
- 1 lingura de ulei;
- un varf de cutit de bicarbonat.
Mod de Preparare Fursecuri cu miere
- mierea se freaca bine cu oul si cu zaharul, apoi se adauga pe rand uleiul si faina amestecata cu bicarbonatul;
- se framanta bine aluatul si se intinde o foaie de 1 cm grosime, din care se taie fursecurile cu ajutorul unei forme;
- acestea se aseaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coc la foc potrivit timp de 25 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare


Fii primul care comenteaza asta.