7,309 oferte
3,178 obiective

Fursecuri cu telemea si cascaval

Reteta adaugata de catre andreihampu in data de 2014-01-05
8.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Fursecuri cu telemea si cascaval

Fursecuri cu telemea, presarate cu cascaval ras si coapte.

Ingrediente

  • 150 g de faina;
  • 125 g de unt;
  • 125 g de telemea;
  • 50 g de cascaval;
  • 1 ou;
  • 1/2 ceasca de iaurt.

Mod de Preparare Fursecuri cu telemea si cascaval

  • faina se amesteca cu untul, telemeaua rasa, iaurtul si galbenusul, framantand pana se obtine o coca potrivit de tare, care se lasa sa se odihneasca 2-3 ore;
  • se intinde apoi intr-o foaie nu prea subtire, din care se taie cu forme speciale, dupa preferinta;
  • se aseaza figurinele obtinute intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se ung cu albusul batut, se presara cu cascavalul ras si se coc la foc potrivit, timp de 10-15 minute.

+ adauga comentariu pentru Fursecuri cu telemea si cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania