Tochitura moldoveneasca la tigaie
Amestec reusit de carne, maruntaie si carnaciori, tochitura moldoveneasca la tigaie se prepara usor si este extrem de satioasa, cat sa ai energie pentru intreaga zi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Iaurt de oaie dobrogean
Un delicios, sanatos si satios iaurt de casa.
Ingrediente
- 1 l de lapte de oaie;
- 20 g de maia (iaurt de oaie);
Mod de Preparare Iaurt de oaie dobrogean
- laptele se fierbe in cazan 2 ore, la o temperatura de 80-100 de grade Celsius;
- se scoate apoi in castroane de pamant si se lasa 2 ore sa se raceasca la 40 de grade Celsius, dupa care se adauga maiaua necesara la fiecare castron in parte;
- dupa 3 ore se pune la rece si se serveste a doua zi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.