7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Tochitura moldoveneasca la tigaie

Tochitura moldoveneasca la tigaie

Amestec reusit de carne, maruntaie si carnaciori, tochitura moldoveneasca la tigaie se prepara usor si este extrem de satioasa, cat sa ai energie pentru intreaga zi. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Legume verzi umplute

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-20
8.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Legume verzi umplute

Ardei, gulii, sarmale in foi de tei si dovlecei umpluti cu amestec de carne macinata si orez, la cuptor.

Ingrediente

  • 6 ardei verzi;
  • 4 gulii;
  • 1 dovlecel;
  • 10 frunze de tei;
  • 300 g de carne tocata;
  • 250 g de orez;
  • 1 ceapa;
  • 2 oua;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 legatura de patrunjel verde;
  • 2 rosii mai mari;
  • 300 ml de bulion;
  • cimbru;
  • boia;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Legume verzi umplute

  • ardeii, guliile si dovlecelul (taiat in jumatate) se curata de seminte, respectiv de miez, apoi se spala si se lasa sa se scurga;
  • ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in ulei; se adauga orezul si dupa 5 minute se da deoparte;
  • se amesteca orezul si ceapa calite, carnea tocata, ouale, verdeata tocata, sare, piper, cimbru si boia dupa gust, omogenizandu-se compozitia;
  • frunzele de tei se spala, se oparesc in apa cu sare si se infasoara cu ele 10 sarmale;
  • cu compozitia ramasa se umplu legumele verzi, carora li se pune apoi un capacel din felii de rosii;
  • se pune miezul legumelor intr-o cratita mai larga, asezand mai apoi legumele umplute si sarmalele;
  • bulionul se deface in apa si se toarna in cratita, dupa care aceasta se da la cuptor pentru 40-45 de minute.

+ adauga comentariu pentru Legume verzi umplute COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania