7,297 oferte
3,178 obiective

Macaroane cu branza si ciuperci

Reteta adaugata de catre larisa in data de 2016-06-30
4.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Macaroane cu branza si ciuperci

Macaroane cu branza si ciuperci, la cuptor.

Ingrediente

  • 400 g de macaroane;
  • 400 g de ciuperci;
  • 200 g de telemea de vaca;
  • 50 g de unt;
  • sare.

Mod de Preparare Macaroane cu branza si ciuperci

  • macaroanele se pun la fiert, pe foc domol, intr-o oala cu 3 litri de apa clocotita si o lingurita de sare; se amesteca usor cu spumiera, sa nu se lipeasca de fundul sau de peretii oalei, dar cu grija sa nu se sfarame;
  • dupa ce s-au fiert, se scot, se pun intr-o strecuratoare sa se scurga, apoi se trec sub un jet de apa rece si unul de apa calduta si se lasa sa se usuce;
  • telemeaua se spala si se da pe razatoare;
  • ciupercile se curata, se spala, se taie lame si se pun sa fiarba inabusit intr-o cratita cu unt si putina apa; se lasa pana se inmoaie, iar apa se evapora complet;
  • se ia cratita de pe foc, se adauga macaroanele si telemeaua rasa si se da la cuptor, unde se lasa sa se rumeneasca.

+ adauga comentariu pentru Macaroane cu branza si ciuperci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania