
Zalatina de toporasi
Sa iei 60 dramuri toporasi, numai frunzele de la floare, si le oparesti c-o litra de apa clocotita si o lasi pana se limpezeste; apoi torni apa aceea peste 40 dramuri zahar, pui si zama de la doua ala ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Mancare de ardei cu oua si branza
Mancare de ardei cu sos de rosii, oua si telemea.
Ingrediente
- 1 kg de ardei gras;
- 1/2 kg de rosii;
- 3 oua;
- 250 g de branza telemea rasa;
- ulei pentru calit;
- sare.
Mod de Preparare Mancare de ardei cu oua si branza
- ardeii se curata de seminte si cotoare, se spala, se usuca bine si se taie bucati, apoi se pun la calit in putin ulei si se lasa pana se inmoaie;
- intre timp, rosiile se oparesc, se curata de coaja, se taie marunt si se paseaza pana se obtine un sos;
- acesta se adauga peste ardei si se lasa sa fiarba la foc potrivit, pana scad, semn ca s-au fiert;
- ouale se bat bine, se amesteca cu branza si se toarna peste sos; se mai lasa mancarea inca 5 minute pe foc, timp in care se amesteca usor, apoi se potriveste de sare.
Mod de servire
Se poate servi calda sau rece.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.