7,303 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnia de fasole a devenit un preparat emblema al gastronomiei romanesti. Fiarta la foc mic pentru un timp indelungat isi pastreaza valorile nutritive, sursa de fibre si vitaminele, totul pentru un gu ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Mazare verde cu marole capatane

Reteta adaugata de catre skytrip in data de 2011-04-13
8.3/10 din 3 voturi


 

Descriere Mazare verde cu marole capatane

Tai marolele in patru parti si le oparesti cu apa clocotita; scurgi apa, apoi pui in tingire unt sau grasime si un rand de mazare verde si un rand de marole, si la mijloc un pui prajit si lasi sa scada coperite pana se moaie toate; apoi pune putina faina si petrinjel, lasa sa se rumineasca putin, pune zama cat se cuvine si sa mai fearba putin; apoi asaza frumos in blid.

* marola - laptuca.

Ingrediente

Mod de Preparare Mazare verde cu marole capatane


+ adauga comentariu pentru Mazare verde cu marole capatane COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania