7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Dulceata de mure

Dulceata de mure

Cu un praf de scortisoara, cuisoare si putin suc de lamaie, dulceata de mure are un gust excelent, putand fi servita ca atare sau folosita drept ingredient in prepararea unor deserturi diverse. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Pasta de sunca banateana

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-18
9.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pasta de sunca banateana

Pasta de sunca cu unt, smantana, boia, si piper, in aspic.

Ingrediente

  • 350 g de sunca;
  • 40 g de smantana;
  • 50 g de unt;
  • 2 oua;
  • 3 g de boia de ardei;
  • 2 g de piper;
  • 15 g de sare;
  • 300 g de aspic.

Mod de Preparare Pasta de sunca banateana

  • sunca se trece de doua ori prin masina de tocat;
  • se amesteca apoi cu unt, smantana, boia de ardei, sare si piper;
  • se aseaza pe un platou si se decoreaza cu felii de oua rascoapte;
  • aspicul se incalzeste si se toarna deasupra.

+ adauga comentariu pentru Pasta de sunca banateana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania