
Pui ca la Arad
Puiul umplut pregatit ca in zona Aradului este o mancare delicioasa, cu o savoare aparte, mai ales daca puiul va fi ales din ferma proprie. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Pasta din branza de vaci
Pasta din branza de vaci cu ceapa, maioneza si boia.
Ingrediente
- 300 g de branza de vaci;
- 1 ceapa de marime mijlocie;
- 1 ou;
- ulei;
- boia;
- sare si piper.
Mod de Preparare Pasta din branza de vaci
- din ou se prepara o maioneza obisnuita;
- branza de vaci se framanta bine si se amesteca cu maioneza, adaugandu-se boiaua, sarea si piperul dupa gust;
- dupa ce se omogenizeaza, se incorporeaza ceapa rasa si se amesteca totul bine.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare



Fii primul care comenteaza asta.