7,297 oferte
3,178 obiective

Perisoare de miel cu sos de lamaie

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-05-08
6.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Perisoare de miel cu sos de lamaie

Perisoare din carne de miel cu ceapa, usturoi si patrunjel verde, in sos de lamaie.

Ingrediente

  • 600 g de carne de miel tocata;
  • 50 g de orez;
  • 1 ceapa;
  • 2 catei de usturoi;
  • 3 oua;
  • 1/2 legatura de patrunjel verde;
  • 1 lamaie;
  • 500 ml de supa de legume;
  • 25 g de unt;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Perisoare de miel cu sos de lamaie

  • orezul se fierbe timp de 10 minute in apa cu sare, apoi se scurge;
  • dupa ce se raceste, se pune intr-un castron, impreuna cu carnea, ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit si patrunjelul taiat fin;
  • se incorporeaza un albus de ou, se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine; din compozitia rezultata, se modeleaza perisoare potrivit de mari;
  • supa de legume se pune pe foc, intr-o oala cu peretii largi; se adauga untul si se introduc perisoarele, care se lasa sa fiarba, la foc mic, timp de 20 de minute; cand sunt gata, se scot cu spumiera, iar zeama se pastreaza;
  • separat, se bat 2 galbenusuri de ou cu zeama de lamaie, dupa care se dilueaza cu zeama in care au fiert perisoarele;
  • compozitia se incalzeste pana incepe sa fiarba, apoi se toarna peste perisoare si se serveste imediat.

+ adauga comentariu pentru Perisoare de miel cu sos de lamaie COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania