7,311 oferte
3,178 obiective

Peste ca la Focsani

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-09-29
7.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Peste ca la Focsani

Crap cu rosii, cartofi, fasole verde, mazare si cimbru, la cuptor.

Ingrediente

  • 1 crap de 1 kg;
  • 500 g de rosii;
  • 500 g de cartofi;
  • 100 g de fasole verde;
  • 100 g de mazare verde;
  • 150 ml de ulei;
  • cimbru;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Peste ca la Focsani

  • rosiile se oparesc, se decojesc si se taie felii, cartofii se curata si se taie in sferturi, iar fasolea verde in doua;
  • mazarea si fasolea se oparesc in apa clocotita cu sare, timp de 5 minute;
  • pestele se curata, se spala, se presara cu sare si cu cimbru si se aseaza intr-o tava cu ulei;
  • se pun de jur-imprejur legumele, se potriveste de sare si piper si se da la cuptor pentru 35-40 de minute;
  • din cand in cand, se mai stropeste pestele cu zeama care se formeaza in tava.

+ adauga comentariu pentru Peste ca la Focsani COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania