
Varza a la Teleorman
Varza calita in straturi, cu carne de porc si sos de rosii - o inventie teleormaneana interesanta si satioasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
 - Vacanta mea de iarna 30-01-2017
 - Partiile din Romania 30-01-2017
 - Bucovina, colt de rai 30-01-2017
 
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]()  | 
                    
Descriere Peste cu cartofi si gogosari
Peste cu cartofi, gogosari, rosii, sunca afumata si usturoi, stropit cu vin si gatit la cuptor.
Ingrediente
- 700 g de cod;
 - 3 gogosari;
 - 6 cartofi;
 - 3 cepe;
 - 3 catei de usturoi;
 - 3 rosii;
 - 2 felii de sunca afumata;
 - 1 ceasca de vin rosu;
 - 1 legatura de marar;
 - 2 linguri de faina;
 - ulei;
 - 50 g de unt;
 - sare.
 
Mod de Preparare Peste cu cartofi si gogosari
- pestele se curata, se spala si se taie bucati, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins;
 - cartofii se curata, se taie rondele si se prajesc, separat, in grasimea ramasa;
 - se calesc ceapa si usturoiul taiat marunt, gogosarii si sunca taiate fasii si rosiile decojite si taiate cubulete;
 - se unge o tava cu unt, se aseaza cartofii, apoi pestele, legumele calite impreuna cu sunca, se toarna vinul deasupra si se da totul la cuptor pentru 20 de minute
 - cand este gata, se presara deasupra mararul tocat fin.
 
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
            
 

Fii primul care comenteaza asta.