Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
![Calculeaza Ruta](https://www.skytrip.ro/_include/gui/title-calculeaza-ruta-right.png)
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Peste cu cartofi si gogosari
Peste cu cartofi, gogosari, rosii, sunca afumata si usturoi, stropit cu vin si gatit la cuptor.
Ingrediente
- 700 g de cod;
- 3 gogosari;
- 6 cartofi;
- 3 cepe;
- 3 catei de usturoi;
- 3 rosii;
- 2 felii de sunca afumata;
- 1 ceasca de vin rosu;
- 1 legatura de marar;
- 2 linguri de faina;
- ulei;
- 50 g de unt;
- sare.
Mod de Preparare Peste cu cartofi si gogosari
- pestele se curata, se spala si se taie bucati, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins;
- cartofii se curata, se taie rondele si se prajesc, separat, in grasimea ramasa;
- se calesc ceapa si usturoiul taiat marunt, gogosarii si sunca taiate fasii si rosiile decojite si taiate cubulete;
- se unge o tava cu unt, se aseaza cartofii, apoi pestele, legumele calite impreuna cu sunca, se toarna vinul deasupra si se da totul la cuptor pentru 20 de minute
- cand este gata, se presara deasupra mararul tocat fin.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.