7,297 oferte
3,178 obiective

Pogacele cu jumari ca la Bocsa

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-07
9.9/10 din 8 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pogacele cu jumari ca la Bocsa

Ideale pentru ocaziile cand avem musafiri, dar si pentru o gustare rapida, pogacelele cu jumari sunt usor de preparat si au un gust irezistibil.

Ingrediente

  • 400 g de faina;
  • 400 g de jumari macinate;
  • 1 ou;
  • 50 g de margarina;
  • 1 lingura de smantana;
  • 1 lingurita de zahar;
  • 25 g de drojdie;
  • 100 ml de lapte;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Pogacele cu jumari ca la Bocsa

  • drojdia se amesteca cu laptele caldut si cu zaharul, lasandu-se la dospit 15 minute;
  • cand a crescut, se amesteca cu faina, jumarile macinate (trecute prin masina de tocat), smantana, margarina, sare si piper dupa gust, iar aluatul obtinut se framanta bine;
  • se intinde apoi o foaie de 1/2 cm grosime, din care se taie rondele, cu ajutorul unui pahar intors;
  • pogacelele obtinute se ung cu ou batut, se aseaza intr-o tava si se coc la foc potrivit, timp de 20 de minute.

+ adauga comentariu pentru Pogacele cu jumari ca la Bocsa COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania