7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Babe oparite tare bune

Babe oparite tare bune

Iei 300 dramuri faina masurata cu litra si indesata, o oparesti cu doua litre si jumatate lapte clocotit si o freci cu polonicul pana se mai racoreste; apoi pui intr-o oala 12 oua intregi si 27 galban ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Pui cu sos de vin si patrunjel verde

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-11
10.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pui cu sos de vin si patrunjel verde

Piept de pui in sos de vin si usturoi, presarat cu patrunjel verde.

Ingrediente

  • 500 g de piept de pui dezosat;
  • 150 ml de vin alb;
  • 50 ml de ulei;
  • 100 g de unt;
  • 4-5 catei de usturoi;
  • 1 lingura de zahar;
  • 1 lingura de otet aromatic;
  • 1 lamaie;
  • 3-4 legaturi de patrunjel;
  • sare, piper negru si piper alb.

Mod de Preparare Pui cu sos de vin si patrunjel verde

  • carnea de pui se spala, se curata de pielite si se taie in bucati potrivite, unele chiar mai mici, care se lasa la scurs pe un prosop absorbant;
  • dupa aceea, carnea se da cu sare si piper si se unge cu unt, apoi se pune in frigider pentru 10 minute;
  • separat se prepara sosul de vin: se topeste restul de unt, se adauga vinul, zaharul, otetul, zeama de la o lamaie, sare si piper, lasand amestecul sa fiarba 5 minute; la sfarsit, se pune si usturoiul tocat marunt;
  • pieptul de pui se prajeste intr-o tigaie cu ulei, intorcandu-l de pe o parte pe alta, pana capata culoarea aurie;
  • dupa ce s-a prajit, se pune intrr-un vas de yena sau pe un platou si se toarna sosul de vin peste el;
  • patrunjelul verde se taie marunt si se amesteca cu carnea si sosul.

Mod de servire

Se serveste cu paine neagra prajita sau cu lipie coapta.

+ adauga comentariu pentru Pui cu sos de vin si patrunjel verde COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania