Vitel cu crema de cimbru
Friptura de vitel la cuptor, cu crema de cimbru. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pui inabusit cu saramura de rosii
Pui inabusit in saramura de rosii cu piper, ardei iute si usturoi pisat.
Ingrediente
- 2,5 kg de carne de pui;
- 800 g de rosii conservate;
- 200 ml de ulei;
- 1 ardei iute;
- 20 g de zahar;
- 50 g de usturoi;
- 50 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Pui inabusit cu saramura de rosii
- puiul se curata, se spala si se pune la inabusit intr-un ceaun;
- dupa ce s-a rumenit, se scoate puiul pe un platou, iar in grasimea ramasa se adauga rosiile decojite si se lasa la fiert 10 minute; se adauga peste, mestecand bine, piperul, zaharul, ardeiul iute si usturoiul pisat;
- dupa ce da un clocot, se adauga puiul portionat;
- cand este gata, se serveste cu paine sau cu mamaliguta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.