7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Maiuri de gasca cu cerc de orez impregiur

Maiuri de gasca cu cerc de orez impregiur

Sa iei maiuri de gasca, le speli, le sarezi, le pui in tingire; supt maiuri pui noua sau zece felii de ceapa si morcovi roate taiati; impanezi maiurile cu cuisoare, apoi pui jumatate litra smantana, o ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Pulpa de berbec cu sos vanatoresc

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-16
8.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pulpa de berbec cu sos vanatoresc

O friptura deosebita, de gatit musafirilor.

Ingrediente

  • 1, 2 kg de pulpa de berbec cu os;
  • 125 g de ceapa;
  • 125 g de morcovi;
  • 100 g de untura;
  • 125 g de faina;
  • 25 ml de otet;
  • 125 g de smantana;
  • 12 g de usturoi;
  • 25 g de zahar;
  • 25 g de mustar;
  • cateva foi de dafin;
  • 25 g de sare.

Mod de Preparare Pulpa de berbec cu sos vanatoresc

  • usturoiul se curata, ceapa si morcovii se taie felii;
  • pulpa se impaneaza cu catei de usturoi, se sareaza si se prajeste intr-un vas; se scoate apoi pe o farfurie;
  • in untura ramasa se caleste faina, apoi ceapa si morcovii;
  • se sting cu mustar, otet si apa calda;
  • se potriveste de sare si se pune carnea prajita, cu care se mai fierbe cca. 1 ora;
  • sosul se strecoara, se introduc foile de dafin, zaharul si smantana si se mai lasa sa fiarba 10 minute.

Mod de servire

Se serveste cu garnitura de macaroane.

+ adauga comentariu pentru Pulpa de berbec cu sos vanatoresc COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania