7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Supa cu gugosele de tocatura de curcan

Supa cu gugosele de tocatura de curcan

Ie o bucata de pept de curcan fript si vro cateva ciuperce, jumatate de franzela muieta in lapte, putin petrinjel verde, floare de nucusoara si le toci, apoi le pisezi; apoi pune doua galbanusuri ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Pulpe de pui la gratar

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-12-08
9.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pulpe de pui la gratar

Pulpe de pui, fragezite in bere cu usturoi si prajite pe gratar.

Ingrediente

  • 4 pulpe de usturoi;
  • 3-4 catei de usturoi;
  • 1 pahar de bere;
  • sare si piper, dupa gust.

Mod de Preparare Pulpe de pui la gratar

  • pulpele de pui se spala cu o zi inainte, se pun intr-o cratita, iar peste ele se toarna berea si cateii de usturoi taiati marunt, sare si piper, dupa care se baga la frigider;
  • a doua zi, se unge gratarul cu o felie de slanina, apoi se pun pulpele la fript.

+ adauga comentariu pentru Pulpe de pui la gratar COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania