
Chiftele din legume
Chiftelele din legume pot fi atat un aperitiv delicios cat si felul principal alaturi de garnitura sau salata. Daca numarul legumelor alese poate varia, cartoful este ingredientul care nu trebuie sa l ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Rata pe varza
Un preparat cunoscut si apreciat deopotriva, rata pe varza poate fi o buna alegere pentru o cina cu invitati.
Ingrediente
- 1 rata;
- 2 kg de varza acra;
- 200 g de untura;
- 100 g de rosii;
- 20 g de sare;
- 1 g de piper boabe.
Mod de Preparare Rata pe varza
- rata se curata, se sareaza, se aseaza intr-o tava cu untura si se introduce la cuptor, pentru frigere; din cand in cand, se stropeste cu untura si se intoarce pana este gata;
- separat, se taie varza foarte subtire si impreuna cu untura si boabele de piper se introduce la cuptor, unde se gratineaza cca. 80%;
- cand este aproape gata, se pun rosiile;
- in momentul servirii, rata se taie in portii, se aseaza pe varza si pe deasupra se pun rosii; se stropeste cu sosul rezultat de la frigerea ratei.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.