7,297 oferte
3,178 obiective

Rulouri de pui cu creier si cabanos

Reteta adaugata de catre monica in data de 2016-10-31
6.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Rulouri de pui cu creier si cabanos

Rulouri din piept de pui, cu pasta de creier si cabanos.

Ingrediente

  • 1 kg de piept de pui;
  • 300 g de cabanos;
  • 300 g de creier de vita;
  • 3 oua;
  • 1 ceapa;
  • 2 linguri de pesmet;
  • 2 linguri de faina;
  • cateva felii de paine;
  • cateva fire de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Rulouri de pui cu creier si cabanos

  • carnea de pui se dezoseaza si se taie felii, care se bat ca pentru snitele;
  • ceapa tocata si creierul taiat bucatele se calesc impreuna in ulei incins;
  • dupa ce s-au rumenit putin, se trec prin masina de tocat si se amesteca cu un ou, painea inmuiata si presata bine, sare, piper si patrunjelul taiat fin;
  • se intinde pe fiecare felie de carne 1 lingura din compozitia de creier, se aseaza o bucata de cabanos, se ruleaza si se trece ruloul prin faina, ou batut si pesmet, apoi se prajeste in baie de ulei foarte bine incins.

+ adauga comentariu pentru Rulouri de pui cu creier si cabanos COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania