7,297 oferte
3,178 obiective

Salata ca la Covasna

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-13
6.8/10 din 6 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Salata ca la Covasna

Usor de preparat, salata cu sunca presata ca la Covasna face deliciul musafirilor.

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi;
  • 500 g de rosii;
  • 300 g de sunca presata;
  • 300 g de castraveti verzi;
  • 500 g de smantana;
  • 200 g de cascaval;
  • 3 g de piper;
  • 20 g de sare.

Mod de Preparare Salata ca la Covasna

  • cartofii se spala si se pun la fiert in coaja; dupa ce au fiert, se curata si se taie felii;
  • rosiile se spala, se taie in doua si apoi felii;
  • castravetii se curata si se taie in felii subtiri rotunde;
  • sunca se taie julien;
  • se amesteca toate acestea intr-un castron, impreuna cu smantana, sarea si piperul;
  • se serveste cu cascaval ras presarat deasupra.

Mod de servire

Se serveste cu vermut sau bitter, dupa preferinta.

+ adauga comentariu pentru Salata ca la Covasna COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania