7,297 oferte
3,178 obiective

Scovergi cu telemea

Reteta adaugata de catre meyira in data de 2016-03-29
1.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Scovergi cu telemea

Scovergi umplute cu branza frecata cu ou.

Ingrediente

  • 1 kg de faina;
  • 300 g telemea de vaca;
  • 1 ou;
  • 25 g de drojdie;
  • 100 g smantana;
  • 50 ml de ulei;
  • sare.

Mod de Preparare Scovergi cu telemea

  • se prepara aluatul din faina, drojdia dizolvata in putina apa calduta si o lingurita de sare, se lasa sa creasca, dupa care se framanta pe o planseta tapetata cu faina;
  • se sfarama branza sau se da pe razatoare, apoi se amesteca bine cu oul;
  • se taie aluatul in opt bucati egale, dupa care fiecare bucata se intinde, se asterne umplutura, se acopera si se mai lasa o jumatate de ora la dospit;
  • se infierbanta uleiul intr-o tigaie, apoi se pun la prajit scovergile, pe ambele parti, dupa care se scot si se lasa pe o bucata de hartie , sa se scurga bine uleiul din ele.

Mod de servire

Se servesc calde, eventual cu cate o lingura de smantana deasupra sau alaturi.

+ adauga comentariu pentru Scovergi cu telemea COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania