7,297 oferte
3,178 obiective

Snitel de porc svabesc cu smantana

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-09-29
5.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Snitel de porc svabesc cu smantana

Snitel de porc cu ceapa, fiert in bulion si smantana.

Ingrediente

  • 1,6 kg de pulpa de porc;
  • 200 g de faina;
  • 200 g de ceapa;
  • 400 ml de ulei;
  • 50 g de pasta de bulion;
  • 300 g de smantana;
  • 50 g de sare;
  • 5 g de piper.

Mod de Preparare Snitel de porc svabesc cu smantana

  • carnea se potioneaza, se bate, se da prin faina si se prajeste in ulei;
  • ceapa se taie marunt, se aseaza peste carne si se rumeneste, adaugandu-se putina apa;
  • se pune apoi pasta de bulion si se fierbe pana este carnea moale;
  • se adauga smantana si se mai lasa sa fiarba la foc mic cca. 5-10 minute;
  • se serveste cu piure de cartofi si smantana pe deasupra.

+ adauga comentariu pentru Snitel de porc svabesc cu smantana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania