
Mazare verde cu marole capatane
Tai marolele in patru parti si le oparesti cu apa clocotita; scurgi apa, apoi pui in tingire unt sau grasime si un rand de mazare verde si un rand de marole, si la mijloc un pui prajit si lasi sa scad ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Snitel de vitel ca la Fagaras
Simplu de gatit, snitelul de vitel ca la Fagaras este fraged si tare gustos.
Ingrediente
- 600 g de carne de vitel;
- 750 g de faina;
- 5 oua;
- 150 g de untura (sau ulei);
- 30 g de sare.
Mod de Preparare Snitel de vitel ca la Fagaras
- carnea se taie, se sareaza si se bate;
- ouale se bat;
- carnea se trece prin faina si ou batut, apoi se prajeste in ulei incins, pe ambele parti.
Mod de servire
Se serveste fierbinte, cu doua-trei garnituri.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare


Fii primul care comenteaza asta.