7,297 oferte
3,178 obiective

Snitele umplute cu garnitura de cartofi

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2014-07-31
5.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Snitele umplute cu garnitura de cartofi

Rulada de snitel umpluta cu amestec de rosii, ceapa si ardei, servita cu garnitura de cartofi.

Ingrediente

  • 2 bucati de carne pentru snitele;
  • 4 cepe;
  • 2 rosii;
  • 2 ardei grasi rosii;
  • 1/2 kg de cartofi;
  • 250 ml de vin;
  • ulei;
  • 2 crengute de cimbru;
  • 50 g de unt;
  • sare.

Mod de Preparare Snitele umplute cu garnitura de cartofi

  • se taie doua cepe si rosiile marunt, iar ardeii cubulete, apoi se pun pe foc, cu putin ulei si apa, si se fierb pana devin foarte scazute;
  • cu pasta obtinuta, se umplu bucatile de carne, care dupa aceea se leaga si pun intr-o tava, cu apa, ulei si vin;
  • peste fiecare snitel se pune o crenguta de cimbru, iar pe langa rulade, in tava se adauga si celelalte 2 cepe, taiate marunt, apoi se da tava la cuptor;
  • cartofii se curata si se pun intregi la fiert, in apa cu sare, timp de 20 de minute; dupa aceea, se scurg, se taie, se ung cu unt si se dau la cuptor, pana devin aurii;
  • cand sunt gata, se servesc impreuna cu snitelele umplute.

+ adauga comentariu pentru Snitele umplute cu garnitura de cartofi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania