
Oua in malai
De vei incerca sa servesti un pic/ Oua in malai ca la Meledic/ De 2-3 ori inca vei mai gusta/ Si parca tot nu te vei satura. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Statuia pedestra lui Decebal DevaHunedoara
- Catedrala Ortodoxa Episcopala Sfanta Treime Baia MareMaramures
- Statuia ecvestra si basorelieful lui Mihai Viteazul din Alba IuliaAlba
- Statuia generalului Alexandr SuvorovVrancea
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Supa de limba si conopida
Supa de limba de vitel cu conopida si patrunjel verde.
Ingrediente
- 1 limba de vitel;
- 1 conopida mica;
- 1 morcov;
- 1 telina;
- 1 radacina de patrunjel;
- 1 legatura de patrunjel verde;
- sare.
Mod de Preparare Supa de limba si conopida
- carnea se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare, timp de 2 ore; cand e gata, se scoate deoparte, se curata de pielite si se taie bucati;
- legumele se curata, se taie rondele sau felii si se pun la fiert in zeama ramasa de la carne;
- dupa ce s-au inmuiat, se adauga conopida desfacuta buchetele, potrivindu-se si de sare;
- dupa ce a fiert, se pun si bucatile de limba, presarandu-se la sfarsit patrunjelul verde tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.