
Pui umplut cu ardei copt
Rulouri de pui umplute cu carne tocata si sunculita afumata, cu garnitura de ardei copti. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Rezervatia naturala Pietrele Doamnei RarauSuceava
- Rezervatia naturala din Masivul BucegiPrahova
- Manastirea Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir din SighisoaraMures
- Muzeul Judetean (Sectia de Istorie si Arheologie)Botosani
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Tocana ca la Abrud
Tocana cu carne de porc, cu specific ardelenesc.
Ingrediente
- 500 g de carne de porc;
- 10 cepe;
- 5 catei de usturoi;
- boia de ardei;
- untura;
- sare;
- 250 g de sos de mustar;
- 250 g de smantana.
Mod de Preparare Tocana ca la Abrud
- carnea se taie in bucati mai mici si se pune la prajit in untura;
- cepele se toaca marunt si se adauga peste carnea prajita;
- cand ceapa se rumeneste, se pun cateii de usturoi, boia de ardei si sare dupa gust;
- se stinge apoi cu sos de mustar si smantana si se mai lasa sa fiarba putin.
Mod de servire
Se serveste calda.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.