7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Gustare doljeneasca

Gustare doljeneasca

Cu carne de porc si rosii, gustarea doljeneasca poate deveni un pranz in toata regula, insotita de o mamaliguta ca la mama acasa. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Tochitura suceveana

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-09-07
9.0/10 din 6 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tochitura suceveana

Din carne de porc si carnati, tochitura suceveana se serveste cu mamaliguta si branza de oaie.

Ingrediente

  • 600 g de carne de porc;
  • 300 g de carnati bucovineni;
  • 250 g de branza;
  • 100 g de untura;
  • 50 g de sare.

Mod de Preparare Tochitura suceveana

  • carnea se taie in bucatele si, alaturi de carnati, se pune la fiert in apa cu sare;
  • cand a scazut bine apa, carnatii se taie si se pun, cu tot cu bucatile de carne, intr-o tigaie cu untura; se lasa sa se prajeasca pana la rumenire;
  • se serveste apoi pe farfurie, cu branza de oi si mamaliguta.

+ adauga comentariu pentru Tochitura suceveana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania