7,305 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnia de fasole a devenit un preparat emblema al gastronomiei romanesti. Fiarta la foc mic pentru un timp indelungat isi pastreaza valorile nutritive, sursa de fibre si vitaminele, totul pentru un gu ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Varza a la Cluj

Reteta adaugata de catre alina in data de 2017-01-30
8.7/10 din 7 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Varza a la Cluj

Echilibrul perfect dintre varza calita, sarmalute si bulz ardelenesc.

Ingrediente

  • 650-700 gr de varza (murata);
  • 500 gr carne tocata de porc sau mixta;
  • 100 gr bacon/carnati afumati/ kaizer;
  • 150 ml bulion;
  • 200 gr orez
  • 2 catei usturoi;
  • o ceapa mare/doua mici
  • ulei;
  • condimente (sare, piper, cimbru, boia dulce).

Mod de Preparare Varza a la Cluj

  • se taie varza, se pune sare si se lasa un pic la "marinat";
  • carnea si ceapa calita se trec prin masina de tocat; se amesteca cu orezul fiert si racit; se adauga condimente, dupa gust;
  • in uleiul ramas de la ceapa calita se prajeste afumatura, dupa care se adauga varz;
  • in alta cratita se pune putin ulei, apoi un strat de varza, unul de carne si putin bulion, dupa care se repeta, ultimul strat fiind de varza;
  • se pun deasupra felii de afumatura, se adauga cam o jumatate de cana de apa si se lasa la cuptor, la foc mic, cam o ora.

Mod de servire

Se serveste calda, cu smantana (circa 400 ml), ardei iute si mamaliga.

+ adauga comentariu pentru Varza a la Cluj COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania