7,303 oferte
3,178 obiective

Vinete evantai

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-03-09
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Vinete evantai

Vinete evantai cu rosii, ardei, ceapa, sunca si cascaval, la cuptor.

Ingrediente

  • 4 vinete;
  • 2 cepe;
  • 2 rosii;
  • 200 g de sunca;
  • 200 g de cascaval;
  • 1 ardei gras;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Vinete evantai

  • vinetele se spala si se taie evantai, fara sa fie decojite sau desprinse de cotor, apoi se presara cu sare si piper;
  • ardeiul, ceapa, rosiile, sunca si cascavalul se taie in felii subtiri si se aseaza intre feliile de vinete;
  • acestea se leaga apoi cu o ata de bumbac sau se invelesc in folie de aluminiu, ca sa nu cada umplutura, se aseaza intr-o tava cu ulei si se dau la cuptor pentru 30 de minute.

+ adauga comentariu pentru Vinete evantai COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania