Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Aperitiv cu ciuperci

Reteta adaugata de catre visanraluca in data de 2014-01-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Aperitiv cu ciuperci

Un aperitiv gustos din ciuperci, morcov ras si ceapa, kaizer, smantana, marar tocat si ou.

Ingrediente

  • 400 g de ciuperci;
  • 2 morcovi mari;
  • 4 cepe mari;
  • 4 linguri de smantana;
  • 8 oua;
  • 100 g de kaizer;
  • 1 legatura mare de marar;
  • 7 linguri cu varf de faina;
  • 100 ml de ulei;
  • piper.

Mod de Preparare Aperitiv cu ciuperci

  • morcovii se rad, ceapa se taie pestisori, iar ciupercile marunt si se calesc impreuna in 100 ml de ulei, pana scade apa din ele; dupa ce s-au calit, se lasa la racit si se pun intr-un vas mai mare;
  • se adauga kaizerul taiat cubulete, smantana, mararul tocat marunt, piperul, galbenusurile si faina;
  • albusurile se bat spuma si se adauga si ele compozitiei, mestecand cu grija;
  • se toarna amestecul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina; se coace 15 minute la foc mai mare si inca 15 minute la foc mai mic, pana capata o culoare aurie.

+ adauga comentariu pentru Aperitiv cu ciuperci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania