7,302 oferte
3,178 obiective

Aripioare crocante

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-09-30
7.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Aripioare crocante

Aripioare de pui imbracate in pasta de unt cu usturoi si coapte in coaja de sticks-uri si alune pisate.

Ingrediente

  • 6 aripioare de pui;
  • 1/2 pachet de unt;
  • 2 catei de usturoi;
  • 100 g de alune nesarate si decojite;
  • 1 pachet de sticks-uri;
  • boia;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Aripioare crocante

  • aripioarele se curata si se spala foarte bine, apoi se lasa sa se zvante;
  • intr-un castron se amesteca untul, boiaua, sarea, piperul si usturoiul pisat, pana se obtine o pasta omogena, care se lasa la temperatura camerei;
  • sticks-urile si alunele se piseaza cu ajutorul unui facalet;
  • se unge fiecare aripioara cu pasta din unt, apoi se trece prin amestecul de sticks-uri si alune;
  • se aseaza dupa aceea aripioarele intr-o tava unsa cu unt si se dau la cuptor pentru 30-35 de minute.

+ adauga comentariu pentru Aripioare crocante COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania