Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Babic de Buzau

Reteta adaugata de catre meyira in data de 2016-03-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Babic de Buzau

Carnati din carne de vita si de porc, cu boia.

Ingrediente

  • 250 g de carne de vita;
  • 250 g de carne de porc;
  • boia de ardei dulce;
  • boia de ardei iute;
  • 600 g de mate;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Babic de Buzau

  • carnea se taie bucati, se trece prin masina de tocat cu sita mare si se amesteca pana la omogenizare cu boiaua, sarea si piperul; se lasa doua-trei zile la macerat, la frigider;
  • se umple apoi matul cu compozitia rezultata, se leaga la capete si se pune 2-3 saptamani la vant, dupa care se afuma la rece, una-doua zile;
  • se preseaza intre doua plansete timp de 24 de ore, apoi se mai tine una-doua saptamani la vant sa se usuce.

+ adauga comentariu pentru Babic de Buzau COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania