Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Bors de berbecut

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-09-30
5.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Bors de berbecut

Bors de berbecut cu loboda.

Ingrediente

  • 2 bucati de carne de berbec, de la gat;
  • 1 morcov;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 1 ardei gras;
  • 1 ceapa;
  • 4-5 legaturi de loboda;
  • 400 ml de bors;
  • verdeata;
  • sare.

Mod de Preparare Bors de berbecut

  • carnea se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare;
  • se spumeaza si se adauga zarzavatul taiat marunt;
  • dupa ce carnea si zarzavatul sunt aproape fierte, se pune loboda taiata suvite;
  • dupa ce fierbe si loboda, se acreste cu borsul fiert separat si se sareaza;
  • la final, se presara verdeata tocata.

Mod de servire

Se serveste cu smantana.

+ adauga comentariu pentru Bors de berbecut COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania