
Mancare bucovineana cu ciuperci
Numai buna de asortat cu o mamaliguta, mancarea bucovineana de ciuperci poate fi oricand un pranz delicios si satios. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Statuia Sfanta Maria si Sfantul Ioan Nepomuk din TimisoaraTimis
- Pestera Huda lui PaparaAlba
- Biserica de lemn Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din Runcu SalveiBistrita-Nasaud
- Biserica Evanghelica Sfanta Margareta din MediasSibiu
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Bors de iepure
Bors de iepure cu legume.
Ingrediente
- 1 kg de carne de iepure;
- 500 ml de bors;
- 100 g de smantana;
- 1 morcov;
- 1 pastarnac;
- 1 radacina de patrunjel;
- 1 ceapa;
- 1 lingura de faina;
- 1 legatura de leustean;
- sare si piper.
Mod de Preparare Bors de iepure
- se curata carnea, se spala, se taie in bucati si se pune la fiert o data cu zarzavatul curatat, spalat si taiat in cubulete;
- se dizolva faina in putina apa si se fierbe vreo cinci minute, apoi se adauga in oala;
- se pune si ceapa, curatata, spalata si taiata in sferturi;
- borsul se fierbe separat, se lasa un clocot, apoi se ia de pe foc si se strecoara, adaugandu-se in ciorba spre sfarsit, odata cu leusteanul;
- se mai lasa 2-3 clocote si se serveste, dres cu smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare



Fii primul care comenteaza asta.