7,297 oferte
3,178 obiective

Bors de iepure

Reteta adaugata de catre larisa in data de 2015-11-30


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Bors de iepure

Bors de iepure cu legume.

Ingrediente

  • 1 kg de carne de iepure;
  • 500 ml de bors;
  • 100 g de smantana;
  • 1 morcov;
  • 1 pastarnac;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 1 ceapa;
  • 1 lingura de faina;
  • 1 legatura de leustean;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Bors de iepure

  • se curata carnea, se spala, se taie in bucati si se pune la fiert o data cu zarzavatul curatat, spalat si taiat in cubulete;
  • se dizolva faina in putina apa si se fierbe vreo cinci minute, apoi se adauga in oala;
  • se pune si ceapa, curatata, spalata si taiata in sferturi;
  • borsul se fierbe separat, se lasa un clocot, apoi se ia de pe foc si se strecoara, adaugandu-se in ciorba spre sfarsit, odata cu leusteanul;
  • se mai lasa 2-3 clocote si se serveste, dres cu smantana.

+ adauga comentariu pentru Bors de iepure COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania