Baclava
Se spune ca baclavaua apartine culturii antice, de unde s-a raspandit peste tot, la arabi si la greci, armeni si turci, pana la dobrogeni. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Bors transilvanean cu lascute
Bors cu ciolan afumat si taitei de casa.
Ingrediente
- 1 ciolan afumat de porc;
- 600 g de taitei;
- 1 l de bors;
- patrunjel verde;
- sare si piper.
Mod de Preparare Bors transilvanean cu lascute
- ciolanul se pune la fiert in apa rece si se aduna spuma din cand in cand;
- dupa ce s-a fiert, se adauga lascutele (taitei de casa), care au fost taiati in forma de patrate;
- se lasa pe foc pana se patrund taiteii, dupa care se toarna borsul fiert separat;
- se potriveste de sare si piper si se serveste cu patrunjel tocat presarat deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.