7,297 oferte
3,178 obiective

Bors transilvanean cu lascute

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2016-06-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Bors transilvanean cu lascute

Bors cu ciolan afumat si taitei de casa.

Ingrediente

  • 1 ciolan afumat de porc;
  • 600 g de taitei;
  • 1 l de bors;
  • patrunjel verde;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Bors transilvanean cu lascute

  • ciolanul se pune la fiert in apa rece si se aduna spuma din cand in cand;
  • dupa ce s-a fiert, se adauga lascutele (taitei de casa), care au fost taiati in forma de patrate;
  • se lasa pe foc pana se patrund taiteii, dupa care se toarna borsul fiert separat;
  • se potriveste de sare si piper si se serveste cu patrunjel tocat presarat deasupra.

+ adauga comentariu pentru Bors transilvanean cu lascute COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania