Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Briose cu broccoli

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-09-30
6.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Briose cu broccoli

Briose cu broccoli si branza imbogatita cu iaurt, chimen, patrunjel si busuioc.

Ingrediente

  • 200 g de broccoli;
  • 300 g de faina;
  • 60 g de unt;
  • 400 g de branza dulce, telemea sau de burduf;
  • 150 g de iaurt;
  • 2 oua;
  • 1/2 plic de praf de copt;
  • 1/4 lingurita de busuioc;
  • 1/4 lingurita de chimen;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • sare;

Mod de Preparare Briose cu broccoli

  • buchetelele de broccoli se oparesc in apa cu un praf de sare, apoi se scurg;
  • branza se marunteste cu furculita (sau se rade fin daca e telemea), apoi se mixeaza cu ouale batute, iaurtul, 50 g de unt moale, chimenul, patrunjelul si busuiocul fin tocate si 250 g de faina cernuta impreuna cu praful de copt, pana se obtine un aluat de consistenta smantanii groase;
  • formele pentru briose se ung cu unt si se tapeteaza cu faina, turnandu-se cate 2 linguri de aluat, fara a se umple tot volumul, intrucat briosele au nevoie de spatiu pentru a creste, iar in mijloc se aseaza cate un buchetel de broccoli;
  • formele se introduc in cuptorul preincalzit si se coc briosele timp de 20 de minute, la foc mijlociu.

+ adauga comentariu pentru Briose cu broccoli COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania