Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Budinca de vin

Reteta adaugata de catre skytrip in data de 2011-04-13
10.0/10 din 2 voturi


 

Descriere Budinca de vin

15 dramuri unt pui intr-o tigaie sa se infierbinte si pui de la patru franzele posmag intr-insul ca sa se umfle; apoi pui 100 dramuri vin alb sa fearba amestecandu-l, si apoi il lasa sa se racoreasca; pui 20 dramuri unt si-l freci puhav, si pui trei oua intregi si patru galbanusuri unul dupa altul, de la o alamaie coaja, 30 dramuri zahar, si cand vor fi amestecate bine, iei de la patru albusuri omat; amestecandu-l binisor si ungand calupul cu unt si cu posmag il torni inuntru si-l dai in cuptoriu.

* dram - unitate de masura pentru greutati, egala (in Moldova) cu aproximativ 3 grame; bucatica, farama;
* posmag - pemet;
* puhav - pufos, moale;
* omat - albus batut spuma;
* calup - tipar; forma in care de regula se coc placintele.

Ingrediente

Mod de Preparare Budinca de vin


+ adauga comentariu pentru Budinca de vin COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania