
Polonice oltenesti
Bilute din pasta de ou fiert, cascaval si carne de carnat prajit, imbracate in verdeata si ardei rosu si servite in foi de ceapa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Monumentul comemorativ al Adunarii de la Islaz Teleorman
- Manastirea GrajdeniVaslui
- Rezervatia naturala Codrul secular RuncBacau
- Sectia Dumitru si Alice Rosetti Tescanu - George Enescu a Muzeului National George EnescuBacau
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Cartofi surpriza
Cartofi la cuptor, cu oua, cascaval si smantana.
Ingrediente
- 3-5 cartofi;
- 2 oua;
- 150 ml de smantana;
- 40 g de unt;
- 100 g de branza sau cascaval ras;
- sare.
Mod de Preparare Cartofi surpriza
- cartofii se spala si se pun la fiert cu coaja in apa cu sare; separat, se fierb ouale;
- dupa ce cartofii au fiert, se curata si se taie rondele;
- se unge cu unt un vas termorezistent, in care se aseaza un strat de cartofi, un strat de oua taiate felii rotunde si un strat de branza sau cascaval ras;
- se adauga cateva bucatele de unt si jumatate din cantitatea de smantana;
- se acopera cu un strat de cartofi, peste care se toarna restul de smantana si se presara din nou branza sau cascaval ras;
- se da vasul la cuptor si se lasa la foc moderat pana se rumenesc cartofii.
Mod de servire
Se servesc calzi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare



Fii primul care comenteaza asta.