Muschi de vita cu sos de branza
Muschi de vita cu ciuperci, in sos de branza si coniac. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Cartofi umpluti cu branza si chimen
Reteta adaugata de catre
grigoreana in data de
2016-01-27
2 voturi
din Descriere Cartofi umpluti cu branza si chimen
Cartofi copti, umpluti cu amestec de branza si chimen.
Ingrediente
- 8 cartofi;
- 100 g de telemea de oaie;
- 150 g de unt;
- 350 ml de lapte;
- o lingura de faina;
- chimen;
- sare si piper.
Mod de Preparare Cartofi umpluti cu branza si chimen
- cartofii se spala bine, apoi se coc in cuptorul incins, intorcandu-se din cand in cand; dupa aceea, se scot, se lasa putin sa se raceasca, apoi se taie in jumatati, pe lung, si li se scoate miezul;
- acesta se amesteca cu 100 g unt, telemeaua rasa, chimen si un praf de sare, daca nu cumva e destul de sarata branza;
- se umplu cartofii cu aceasta compozitie, se pun intr-un vas de Jena si se mai dau la cuptor un sfert de ora;
- se prepara un sos alb fierband laptele cu untul si amestecand faina, cu grija, sa se evite formarea cocoloaselor; se potriveste sosul de sare si piper si se lasa pana se ingroasa, apoi se toarna peste cartofi.
Mod de servire
Se servesc calzi, cu sos deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.