Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Cartofi umpluti cu branza si chimen

Reteta adaugata de catre grigoreana in data de 2016-01-27
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Cartofi umpluti cu branza si chimen

Cartofi copti, umpluti cu amestec de branza si chimen.

Ingrediente

  • 8 cartofi;
  • 100 g de telemea de oaie;
  • 150 g de unt;
  • 350 ml de lapte;
  • o lingura de faina;
  • chimen;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Cartofi umpluti cu branza si chimen

  • cartofii se spala bine, apoi se coc in cuptorul incins, intorcandu-se din cand in cand; dupa aceea, se scot, se lasa putin sa se raceasca, apoi se taie in jumatati, pe lung, si li se scoate miezul;
  • acesta se amesteca cu 100 g unt, telemeaua rasa, chimen si un praf de sare, daca nu cumva e destul de sarata branza;
  • se umplu cartofii cu aceasta compozitie, se pun intr-un vas de Jena si se mai dau la cuptor un sfert de ora;
  • se prepara un sos alb fierband laptele cu untul si amestecand faina, cu grija, sa se evite formarea cocoloaselor; se potriveste sosul de sare si piper si se lasa pana se ingroasa, apoi se toarna peste cartofi.

Mod de servire

Se servesc calzi, cu sos deasupra.

+ adauga comentariu pentru Cartofi umpluti cu branza si chimen COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania