Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Caviar cu vinete

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-03-31
10.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Caviar cu vinete

Specialitate recomandata in trecut de Casa Capsa, aceasta este asemanatoare cu salata de vinete.

Ingrediente

  • 100 g de vinete;
  • 100 g de icre negre tescuite;
  • 50 g de untdelemn de masline;
  • 1 lingurita de zeama de lamaie.

Mod de Preparare Caviar cu vinete

  • se alege o vanata mica, bine coapta si se pune pe plita;
  • odata patrunsa, se curata de pielita si de seminte, apoi se toaca marunt;
  • se amesteca cu icrele, se toarna uleiul, putin cate putin, si zeama de lamaie;
  • se da la rece;
  • se ofera cu paine prajita de secara.

Mod de servire

Se serveste cu afinata tare.

+ adauga comentariu pentru Caviar cu vinete COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania