7,297 oferte
3,178 obiective

Ceafa de manzat cu sos de rosii

Reteta adaugata de catre meyira in data de 2013-10-22
9.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ceafa de manzat cu sos de rosii

Ceafa de manzat, condimentata cu maghiran si cimbru, in sos de rosii.

Ingrediente

  • 400 g de ceafa de manzat;
  • 2 cepe;
  • 4-5 rosii;
  • maghiran si cimbru;
  • sare.

Mod de Preparare Ceafa de manzat cu sos de rosii

  • carnea se taie felii, care se bat bine, se sareaza si se presara cu maghiran si cimbru, apoi se lasa la frigider acoperite timp de o jumatate de ora;
  • bucatile de carne se pun dupa aceea la fiert intr-o cratita cu apa timp de o ora si jumatate;
  • se adauga apoi ceapa taiata marunt si se lasa sa scada 10-15 minute;
  • se pun peste carne si rosiile decojite; daca e necesar ca sosul sa fie mai gros, se adauga o lingurita de faina desfacuta in apa, lasand mancarea sa mai dea intr-un clocot.

Mod de servire

Se serveste cu piure de cartofi, dovlecei sau morcovi.

+ adauga comentariu pentru Ceafa de manzat cu sos de rosii COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania