7,297 oferte
3,178 obiective

Ceapa de Campina

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-03-16
9.2/10 din 5 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ceapa de Campina

E delicioasa, de consumat si ca aperitiv si ca si garnitura.

Ingrediente

  • 6 cepe mari;
  • 3 felii de paine;
  • 100 g de miez de nuci;
  • 1 pahar de lapte;
  • 2 legaturi de marar;
  • sare si piper dupa gust;
  • 1 ceasca de smantana;
  • 1 ceasca de vin alb;
  • 1 lingura de untdelemn;
  • 1 legatura de patrunjel.

Mod de Preparare Ceapa de Campina

  • se curata cepele si se pun la fiert;
  • se inmoaie miezul de paine in lapte;
  • se macina nucile;
  • se toaca mararul;
  • se scoate miezul cand cepele s-au inmuiat;
  • se freaca un piure din miez de ceapa, paine si nuci cu sare, piper, marar si se umplu cepele;
  • se unge o tava cu ulei si se asaza cepele cu gura-n sus;
  • se bate vinul de smantana, se toarna peste cepe si se pune la cuptor sa scada sosul si sa rumeneasca;
  • se toaca patrunjel si se presara peste.

Mod de servire

Se serveste cu smantana.

+ adauga comentariu pentru Ceapa de Campina COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania